Art Auctions (www.artauctions.se) är en relativt ny auktionssajt som är under ombyggnad för att pröva och utveckla nya koncept inom auktionsvärlden.

Vår målsättning är att kunna visa nu verksamma skandinaviska konstnärer för en internationell publik samt att även tidvis kunna genomföra auktionsförsäljning av enstaka mycket högkvalitativa unika konstobjekt.

Vi samarbetar med vårt närstående bolag Royal Blue AB. Auktionssajten har byggts enligt senaste säkra internet teknologin från Royal Blue AB och driften sköts av säkerhetsföretaget Comex Electronics AB.

Bolagen ägs av Mikael Aronowitsch. Visning, budgivningen och auktionsförfarandet är helt elektronisk. Vid auktion av gallerikonst i samband med utställningar kommer konsten också att visas hos Royal Blue Galleri, Södra Catalinagränd 19B, Hägernäs Strand – Täby.

Välkommen till vår kombinerade konst och glasauktion. Anders Wallin auktionerar ut några av sina främsta orginalverk som väl samverkar med svensk glaskonst. Konstglasen är av välkända konstnärer hos Orrefors och Kosta Boda och tillverkade på glasbruken i Småland. Glasföremålen som auktioneras ut finns endast i en mycket begränsad upplaga.

Välkomna som kunder!

 


Anders Wallin
"Stråk"
Utropspris: 8000 SEK
Bud: 6100 SEK


Göran Wärff
"memories bland färger"
Utropspris: 5000 SEK


Göran Wärff
"Fat limited"
Utropspris: 14000 SEK
Bud: 9500 SEK

 
Glömt lösenordet? 

Registrera dig
för att kunna lägga bud


Anders Wallin/Orrefors Kosta Boda
Budgivning startar 2012-05-01 12:00
och pågår till 2012-06-10 12:00
Auktionen äger rum 2012-06-10 13:00
på Internet